Revita kao prirodna podrška ljubavnom životu

///Revita kao prirodna podrška ljubavnom životu

U 20-godišnjoj praksi Revita se pokazala kao veliki prijatelj žene i muškarca.

Svojim složenim biohemijskim sastavom Revita ublažava hormonski disbalans kod devojaka izloženih stresu, a Revita Fe nadoknađuje gvožđe koje se gubi redovnim mesečnim ciklusom i svodi tegobe za vreme ciklusa na minimum. Nemački ginekolozi su mleč nazvali superhranom koja svakoj ženi povećava i kvalitet polnog i reproduktivnog života i izglede da zatrudni i iznese zdravu bebu. U doba pred menopauzu Revita izrazito ublažava tegobe klimaksa: smanjuje valunge, napade glavobolje i promenljivog raspoloženja. Ekskluzivni proteini matičnog mleča usporavaju pad estrogena i testosterona, pa samim tim i proces starenja kod žene i muškarca. Isti ti proteini imaju i antikancerogeno svojstvo i povećavaju vitalnost, fizičku i mentalnu snagu kada se mleč koristi kao redovan dodatak ishrani ili zdravi napitak, kao u slučaju Revite.

Matični mleč

Sastav mleča je skoro identičan sastavu semene tečnosti muškarca. Uvršćivanje Revite u redovnu ishranu muškarca pokazalo se odličnim potezom kada je u pitanju njegovo psihofizičko zdravlje, libido, potencija, kao i snaga i pokretljivost spermatozoida koja je naučno dokazana i u praksi potvrđena nebrojeno puta. I ovde je od presudnog značaja antistresno svojstvo mleča i brz oporavak posle akutnog stresa i njegovih posledica po organizam muškarca, opštu vitalnost i moć oplodnje.

By | 2016-10-23T12:47:37+00:00 20.01.2015|Svet zdravlja|0 Comments

About the Author:

Bjanka Matić
Diplomirani biolog i stručni konsultant u ALTAMED doo Beograd na Revita programu. Autor više publikacija na temu matičnog mleča i njegove delotvornosti.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.